Maak je klaar voor de grote kilte met Sure Grip

  03-12-2018

BRACE jezelf - de winter komt eraan! En het zou de koudste acht jaar kunnen zijn, als arctische omstandigheden vanuit Siberië naar binnen waaien.

Weather Channel-voorspellers voorspellen 32 dagen ijs, zware sneeuw en temperaturen van min 13 in het VK.

En chauffeurs worden gewaarschuwd dat sneeuw tijdens de kerstperiode reischaos kan veroorzaken als poolwinden het VK raken. Voor de meesten van ons in het Verenigd Koninkrijk betekent sneeuwruimen gewoon werken aan de rit met een schop. Maar voor gebieden waar zware sneeuw een jaarlijks probleem is - zoals delen van de VS en Canada - betekent het een sneeuwschuif op uw tractor of pick-up klemmen en aan het werk op de trottoirs en lokale rijstroken.
Sneeuw ploegen is niet alleen een geval van op en neer rijden. Je moet plannen waar je de sneeuw opstapelt - begin bij de buitenste rand van waar je van plan bent je stapel te maken, en werk dan systematisch om de sneeuw naar de stapel te verplaatsen.
Zorg dat je het land mooi vindt voordat je begint - pas op voor stoepranden, hekken, struiken en verkeersdrempels. Ze zijn misschien niet voor de hand liggend onder een deken van sneeuw.
Rijd niet te snel! 14 mph is de maximale snelheid die je zou moeten nemen. En wanneer de sneeuw erg verdicht, dik of nat is, zal langzaam rijden u tijd en brandstof besparen, zodat het blad verder kan graven.
Pak een aantal veiligheidsuitrusting in - een gereedschapset, een brandblusser, een zaklantaarn, een EHBO-set, een schop en een zak met zand of zout. En verkleed warm - thermisch ondergoed, een warm jasje, een hoed, sjaal en handschoenen.

Het gebruik van de juiste controller voor uw sneeuwschuiver maakt het proces eenvoudiger - en Sure Grip Controls biedt de perfecte oplossing.

De AU-greep - een relatief nieuwe toevoeging aan het assortiment van het bedrijf - werd ontwikkeld met hulpstukken zoals sneeuwploegen en grijpers in het achterhoofd. Een van de kleinere handgrepen van het bedrijf, biedt maximaal bedieningscomfort en is ontworpen voor jarenlange betrouwbare service.

De koffers zijn gemaakt van een plastic polymeer met hoge impact, met een comfortabele vorm, ontworpen om het handvat lichtgewicht en gebruiksvriendelijk te maken, en robuust genoeg om te werken met zwaar werk. In feite worden de switches getest tot 10 miljoen bewerkingen.

Zoals we van Sure Grip gewend zijn, zijn de schakelaars bedekt met een gepatenteerd overlay-ontwerp dat ze beschermt tegen vuil en vocht.

De AU heeft verschillende patenten aangevraagd en beschikt over een uniek klemsysteem waarmee het op elke as met een diameter tussen 3/8 "en 3/4" kan worden gemonteerd.

Het voorpaneel, dat meerdere configuraties van schakelaars, tuimelaars, schuifregelaars en zelfs een microjoystick herbergt, kan 360 ° worden gedraaid, zodat het in elke gewenste richting kan worden geïnstalleerd.

Het kan ook worden gebruikt als een vervangingshandgreep bij het installeren van een nieuwe bijlage of voor OEM-toepassingen in verschillende industrieën.
Dus pak je hoed, pak je sjaal, plaats je joystick en klem je sneeuwschuif op en wees klaar voor de Big Chill!
Volledige specificaties voor de AU-handle vindt u hier http://nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/SUREGRIP/Sure%20Grip%20AU%20Control%20Grips



Foto door Troy T op Unsplash